zwemshirts rash guard

Zwemshirt of Rashguard kopen?

Ben je op zoek naar extra bescherming tegen de zon als je op het strand bent? Of wil je niet met een ontbloot lijf op het strand zijn? Dan is een zwemshirt of rash guard wellicht iets voor jou.

Wat is een zwemshirt en rashguard en waarom zou je er eentje moeten dragen op het strand?

Een rashguard of zwemshirt is een getailleerde spandex top die strandgangers beschermt tegen de zon en andere elementen. Surfers dragen ze meestal terwijl ze op de golven rijden of aan de kust rondhangen. Een rashguard of zwemshirt koop je om je meer te beschermen tegen de elementen van moeder natuur. Zwemshirts.com heeft een selectie gemaakt van de mooiste zwemshirts en rashguards voor het hele gezin om te dragen tijdens je strandvakantie!

Overal in de wereld zijn zwemshirts en rashguards een hit op het strand behalve in Nederland. Zwemshirts.com wil er voor zorgen dat heel Nederland hooked gaat worden en gekleed zal gaan in een coole zwemshirt of rashguard. Niet alleen om je te beschermen tegen schadelijk UV-straling, maar vooral omdat het er gewoonweg supercool, stoer, elegant en vrolijk uit ziet.Zwemshirts.com

1. Bescherming

Ben je het beu om verbrand te worden terwijl je geniet van de zee? Rash guards bieden extra dekking om te beschermen tegen de schadelijke stralen van de zon en helpen zonnebrand te voorkomen. Sommige onbezonnen bewakers bevatten zelfs UPF 50+ -eigenschappen voor ingebouwde UV-bescherming, maar denk eraan om toch zonnebrandcrème te gebruiken. Rash guards zijn ook gelaagd onder natte pakken om te voorkomen dat ze worden blootgesteld aan huiduitslag en schuren veroorzaakt door zand en wasresten.

2. Warmte

Hoe blijf je warm in kouder water? Rashguards  en zwemshirts hebben meestal lange mouwen en helpen om een extra laag warmte te bieden, vooral wanneer ze onder een nat pak gedragen worden. Thermische rashguards zijn gemaakt van dikkere stof, en worden meestal gebruikt voor aqua-aerobics en andere watersporten.

3. Surfer-stijl

Of je nu op de golven rijdt of gewoon een surfer-look wilt, sportief zijn is een belangrijk onderdeel van je strandlook. Je wilt een zwemshirt of rash guard in felle kleuren en tropische prints om op te vallen van de zee naar het zand. Wil je deze look versterken? Combineer dan je rash guard met bijpassende shorts of bikini broekje voor opvallende stijl.

Hoe zit het met de kinderen?

Met een zwemshirt of rash guard hou jij je kinderen veilig voor de zon en zien ze er super schattig uit in hun stoere, speelse strandkleding. Kleed de kleintjes gedetailleerd met strepen, afbeeldingen en applique. Verkrijg bijpassende zwemshirts rashguards voor het hele gezin bij Zwemshirts.com.

 

Share

Een reactie plaatsen

Your compare list

Compare
Alles verwijderen
Vergelijken
0